Titel
der er gang i sundet

Kommentare 
Kollega rapport  Ons, 2016-09-14

                             FISKERIET STÅR PÅ SILD FOR TIDEN. NÅR DET GÅR GODT ER DER OGSÅ BÅDE TORSK OG MAKREL, AT FANGE. DEN SIDSTE TID HAR ALLE BÅDE VÆRET PÅ VANDET. GODT FISKERI AF SILD STORT SET ALLE DAGE, HVOR VEJEN TIL TORSKEN OG MAKRELLEN ER AT FISKE MELLEM ELLER OVER SILDEN, MED SMÅT GREJ OG SILDE/MAKRELFORFANG. MAKRELLEN FINDER DU I DE ØVERSTE VANDLAG, FRA 4-15 METER UNDER SKIBET. (GERNE KASTEFISKERI ELLER MED PROP OG AGN. TORSKEN ER LÆNGERE NEDE, MEN MELLEM SILDENE ELLER OMKRING. 

                            DER LOVES JO GODT VEJR DEN NÆSTE TID, FISKERIET ER OK, SÅ INVITER UNGERNE, FAMILIEN, VENNERNE MED PÅ EN FISKEOPLEVELSE, HVOR CHANCERNE FOR FISK IKKE KAN VÆRE STØRRE. HAVSTRYGEREN VAR PÅ ARTSFISKERI/KONKURRENCE I MANDAGS. HER FANGEDE VI 12 ARTER FISK.  (TORSK, LANGE, SEJ, HVILLING, KNURHANE, FJÆSING, BERGGYLTE, SAVGYLTE, SILD, MAKREL, RØDSPÆTTE, SKRUBBE OG ISING). DET GIVER 13 ARTER, MEN FJÆSING DER JO ER GIFTIG, TALTE IKKE MED I KONKURRENCEN. SÅ DER ER IKKE KUN SILD I ØRESUND. FLADFISKENE KAN VÆRE PÅ ALLE VANDDYBDER, SÅ TAG FLADFISKEFORFANGET MED OG PRØV AT FISKE MED SILDESTRIMLER ELLER ORM PÅ BUNDEN. DET KRÆVER LIDT STILLESTÅENDE  VAND, MEN KAN LADE SIG GØRE DE FLESTE DAGE.

                                             KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG KØLETASKE MED IS.                

 

 

supermakrelfiskeri
 
Kommentare 
Kollega rapport  Lør, 2016-09-03

          MAKRELLEN ER HER I ØRESUND FOR TIDEN. NOGLE DAG HAR VI FANGET GODT 100 AF SLAGSEN, SOM KOMMER I FØLGESKAB VED SILDEFISKERIET. HAVSTRYGEREN HAVDE 2 DAGE I UGEN MED CA 100 MAKREL. DEN ENE TUR MED BLOT 8 DELTAGERE. HVER DAG FANGER VI MAKREL I BLANDEDE MÆNGDER. DER SKAL FISKES I DE ØVERSTE VANDLAG EFTER DEM,, MED SMÅT GREJ OG MAKRELFORFANG. STØRRELSER I UGEN OP TIL 1100 GRAM.ALLE BÅDE FANGER MAKREL FOR TIDEN. SÅ KOM FRISK OG PRØV OM DU KAN OVERLISTE DENNE HERLIGE FISK.

                          LEDIGE PLADSER I MORGEN SØNDAG OG ALLE DAGE............

                                 KNÆK OG BRÆK/ HUSK FISKETEGNET

 
Kollega rapport  Tor, 2016-09-01

                   SILDEFISKERIET I ØRESUND ER I GANG. FISKERI FOR ALLE. DER FISKES I DE STORE SILDESTIMER, HVOR  DER OGSÅ KAN TRÆFFES BÅDE TORSK OG MAKREL. NÆSTEN ALLE TYPER GREJ KAN BRUGES, MEN HUSK ,DET ER SVÆRT KUN AT MÅLRETTE FISKERIET EFTER TORSK. D.V.S. TORSKENE SVØMMER RUNDT MELLEM SILDENE, HVOR DE LEVER AF AT ÆDE DISSE. TRICKET ER SÅ AT EFTERLIGNE, MED GREJET, DET SOM TORSKEN GODT VIL SPISE. PIRKE DER LIGNER SILD, ELLER FISK MED DE FANGNE SILD. DER KAN FISKES MED ALLE TYPER GREJ, DOG SKAL MAN HOLDE SIG FRA STORE BUNDSØGENDE PIRKE OG GROVE GUMMIDYRSFORFANG. SILDE/MAKRELFORFANG OG PIRKE I STØRRELSER 50- 200 GRAM. ER DET FORETRUKNE. DER ER STADIG LEDIGE PLADSER OG ALLE ER VELKOMNE.

                                SPØRG GERNE OMBORD ANG. TIPS OG TRICKS TIL FISKERIET:

                                             KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG DET LETTE SILDEGREJ...

 

så er der gang i øresund
 
Kommentare 
Kollega rapport  Tir, 2016-08-09

                        MAKREL / TORSK OG SILD ER FISKERIET I DEN NÆRMESTE FREMTID. HAVSTRYGEREN HAVDE HELD TIL AT FANGE CA 75 MAKREL I SØNDAGS. TORSK OP TIL KNAP 4 KILO , ENKELTE SEJ PÅ CA. 2 KILO OG SÅ ER DER BEGYNDT AT VÆRE SILDEFOREKOMSTER, NÆSTEN ALLE STEDER I SUNDET. STØRRELSEN ER BLANDET, MEN DE FLESTE KAN DOG BRUGES TIL STEGEPANDEN/GRILLEN.

                       I GÅR AFTES HAVDE HAVSTRYGEREN AFTENTUR MED HVIDOVRE SPORT. FISKERIET GIK UD PÅ FLADFISK. DEN STØRSTE RØDSPÆTTE VEJEDE 1010 GRAM, STØRSTE SKRUBBE 550 GR. 1 FIN RØD KNURHANE PÅ 560 GR. BLEV DET OSSE TIL. SAMLET FANGST CA 120 FLADE MED HJEM. NOGEN HAR MÅSKE HØRT OG SET EN HISTORIE, OM EN DELFIN I ØRESUND, DEN HAVDE VI PÅ BESØG, RUNDT OM BÅDEN I GÅR AFTES. DA VI SEJLEDE HJEM FULGTE DEN OS, PÅ BEDSTE VIS, SOM I DE VARME LANDE, MED AT SVØMME FORAN OS, OG FULGTE OS SÅGAR MED HELT IND I HAVNEN. VI FORSØGER AT LÆGGE ET VIDEOKLIP PÅ HJEMMESIDEN HER ELLER PÅ FACEBOOK SENERE.  

                       KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET / KASTESTANG , PIRKESTANG OG FORSKELLIGT I FORFANG OG PIRKE.       

 

aug 2016
 
Kommentare 
Kollega rapport  Man, 2016-08-01

          VI SER EN MÅNED FREMAD. FISKERIET I AUGUST, BLIVER MED EN BLANDING AF TORSK, SILD OG MAKREL. OGSÅ TURE EFTER FLADFISK ER DER PLANER OM, HVIS DER KAN SAMLES INTERESSE OM DET.

           DE FØRSTE SILDESTIMER ER BLEVET SPOTTET RUNDT OM HVEN. HAVSTRYGEREN OG ARRESØ HAVDE I DAG BLANDET FISKERI AF BÅDE SILD 15-20 STK. PR. MAND. TORSK CA. 50 STK. PR. BÅD. ET DUSIN MAKREL BLEV DET OSSE TIL MELLEM SILDEN.

          FLADFISKETURE STÅR OSSE PÅ PROGRAMMET I HELE EFTERÅRET. DER KAN MED HELD, FISKES FLADFISK PÅ ALLE TURENE. MEN FLEST NÅR TUREN ER MÅLRETTET TIL FLADFISK. ET HOLD PÅ 8-10 PERSONER KAN STARTE EN FLADFISKETUR, RING OG HØR NÆRMERE  OM DET. HVIS DU ER MERE TIL FLADFISKERI, END SILDEFISKERI, SÅ KØB NOGET ORM MED, ELLER BRUG SILD I TYNDE STRIMLER TIL FISKERIET. BÅDE TORSK OG FLADFISK, ER PÅ DET LIDT DYBERE VAND FOR TIDEN OG BEGGE ARTER SPISER ORM OG SILDESTRIMLER. (PRØV DET).

          DET ER NU DU SKAL BESTILLE DINE FISKETURE I EFTERÅRET. DA DER SIKKERT BLIVER RIFT OM PLADSERNE. NÅR SILDEN KOMMER TIL ØRESUND, ER DER TIT FINE MÆNGDER AF BÅDE TORSK OG MAKREL AT FANGE.

                        KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET ORM OG SILDEFORFANG.

    

 

SÅ ER DET NU !!!!

            Stabilt fiskeri af sommer torsk i størrelser fra 1-5 kilo på det lave vand (12-20 meter). Dage med super fiskeri af stegetorsk til alle. selv de børn vi har haft med, har kunnet finde ud af at fange fisk. En far og søn , havde i dag 12 brugbare fisk med hjem. Bedst fangende havde 17 stk. 

            Fiskeriet skifter jo fra tid til anden, men den sidste uge, har vi ikke kunnet klage. 2 fladfisketure har givet 200-250 fladfisk pr.gang, til ca. 25 deltagere. herunder ses Skipper DYT med en af de bedre rødspætter på 950 gram.

billedet herover er af ældre dato, men er et billede på, hvordan kurvene, har set ud i de sidste dage. vi håber det fortsætter. enkelte makreller er det osse blevet til, men rygterne vil vide, at de er på vej og er blevet fanget hist og pist. 

              Ledige pladser alle dage / KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.......

fladfisk aftentur

              Fladfisketur Fredag d. 1 Juli. kl. 1700-2100.

Ledige pladser incl. en pakke orm ca 20 stk. Pris for voksne 280 kr. Børn 230 kr.

Der fiskes primært efter fladfisk. Syntes man at skulle bruge flere orm, kan disse købes i div. sportsforretninger og bådeudlejningen i Helsingør. 

           Havstrygeren har haft ganske gode fladfisketure den seneste tid. med størrelser op til kiloet. Arresø har også haft ganske gode dage, med fiskeri af torsk. Det skifter dog noget. Der er ledige pladser alle dage.

                        KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG KASTESTANGEN.

medio juni 2016
 
Kommentare 
Kollega rapport  Ons, 2016-06-15

                      Der fiskes efter fladfisk og torsk i Øresund for tiden. Havstrygeren har været på lidt af hvert fiskeri. Fladfiskene er klart de nemmeste at få i tale. 3 ture i de sidste uger har talt for, at det er det bedste fiskeri for tiden. Mellem 140 og godt over 300 flade pr. tur. eller i snit 5-20 flade til de fleste. Isinger, skrubber og enkelte rødspætter op til knap kiloet. Mandag aften, blev vi lidt overrasket af fangst af ca. 20 torsk og 15 berggylter. (se billede) Berggylterne blev dog sat ud igen. Største godt 1 kilo.

Rene/ besætning fangede de 2 af dem, men det hører til sjældenheder, at fange så mange på en aften.

               Torskefiskeriet, har været en blandet fornøjelse. Nogle ture med op til 50-60 torsk og andre med ganske få stk. største torsk i ugen 6,6 kilo. Der er masser af plads alle dage. Vi skal dog være 8 mand for at starte en fisketur.

                      KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG FORHØR DIG OM FLADFISKETURE.

 

FLADFISK

FLADFISKETUR TORSDAG D.16 MED HAVSTRYGEREN FRA HELSINGØR FRA 1700 TIL 2100 280 KR. INCL.20 BØRSTE ORM PR.PERS.

RING 20320724 OG TILMELD DIG
juni 2016

           Sikke et vejr. Sol og sommer. Øresund ligger stort set fladt hen, uden de store bølger. Vi ser frem imod juni måned, hvor vi skal fiske efter torsk og fladfisk. Fladfisken er i øjeblikket den nemmeste at få på krogen, hvis man har forfang og madding til det. Orm er bedst. Også den til tider og i øjeblikket lidt sky og flyvske torsk, er til orm, pirke og forfang. Prøv gerne på din næste tur at medbringe en bakke orm, eller andre former madding. Der er fladfisk på alle vanddybder.

         Juni måned, må godt være med sol sommer og et fiskeri der byder på gode oplevelser. Der kan sagtens være dage, hvor vi prøver fladfiskeriet. Så vær forberedt på at en almindelig torsketur, kan ændre sig til noget kombineret fiskeri med orm, som vi prøver at skaffe på dagen. Vejr, vind, strøm og fiskeriet ændrer sig dag for dag, og hvad der var godt i går, duer måske ikke dagen efter. Grejkassen, skal osse være gearet med forskelligt artet grej, ligesom det er en fordel at medbringe både pirke og kastegrej.

                            KNÆK OG BRÆK/ HUSK FISKETEGNET OG BLANDET GREJ/ madding

 

juni 2016

           Sikke et vejr. Sol og sommer. Øresund ligger stort set fladt hen, uden de store bølger. Vi ser frem imod juni måned, hvor vi skal fiske efter torsk og fladfisk. Fladfisken er i øjeblikket den nemmeste at få på krogen, hvis man har forfang og madding til det. Orm er bedst. Også den til tider og i øjeblikket lidt sky og flyvske torsk, er til orm, pirke og forfang. Prøv gerne på din næste tur at medbringe en bakke orm, eller andre former madding. Der er fladfisk på alle vanddybder.

         Juni måned, må godt være med sol sommer og et fiskeri der byder på gode oplevelser. Der kan sagtens være dage, hvor vi prøver fladfiskeriet. Så vær forberedt på at en almindelig torsketur, kan ændre sig til noget kombineret fiskeri med orm, som vi prøver at skaffe på dagen. Vejr, vind, strøm og fiskeriet ændrer sig dag for dag, og hvad der var godt i går, duer måske ikke dagen efter. Grejkassen, skal osse være gearet med forskelligt artet grej, ligesom det er en fordel at medbringe både pirke og kastegrej.

                            KNÆK OG BRÆK/ HUSK FISKETEGNET OG BLANDET GREJ/ madding